KEGO - Képkeret - Gobelin - Üvegezés

"Egy kép akkor van kész, ha be van keretezve!"

Frame_098

Cikkszám:
CK-10746

Ár: 297 Ft

Termékeink alapanyaga minőségi magyar, olasz, lengyel, spanyol importált fenyő és trópusi lécekből állnak.

A nem szabványméretű keretek megrendelés után készülnek, melyeket egyedileg, az Ön igényeinek megfelelően állítunk elő.

A keretek gyártásakor 2-2 mm-rel automatikusan megnöveljük a belméretet, hogy a kép kényelmesen beleférjen.

Kereteinket kérheti 2 mm vastagságú üveggel – ezen belül is normál (A normál üveg sokkal élethűbben adja vissza a képet, viszont visszatükrözi a környezetet.) és nonreflektív (A nonreflektív, vagy más néven matt üveg nem, vagy csak minimálisan tükrözi vissza a környezetet.) üveggel -, illetve üveg nélkül. Kérjük rendeléskor ezt az opciót is vegye figyelembe!

A kereteket alapesetben fali akasztóval és merev, papír alapú hullámpapír hátlappal szerelve szállítjuk, álló vagy fekvő formátumban.

Igény szerint lehetősége van asztali kitámasztót is rendelnie A4-es (21 cm x 29,7 cm) méretig, az „Egyéb dolgok” menüpontban.

Ha a papír hátlap helyett farost alapanyagú HDF hátlappal szerelve szeretné megkapni a keretet, kérjük ezt is rendelje meg külön, méretnek megfelelően az „Egyéb dolgok” menüpontban.

Ha egyedi méretű képkeretet szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@kego.hu), vagy telefonon(+3630/214-7167)!

Lehetősége van színben hozzáillő I. osztályú paszpartut is választani képéhez a „Paszpartu” menüpontban, mely kiemeli és sokkal hangulatosabbá teszi azt. Rendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a paszpartu belmérete lesz az Ön képének a külmérete, illetve a paszpartu külmérete lesz a választott keret belmérete.

Végül, de nem utolsó sorban felhívnánk figyelmét a szállításra:
Azon vagyunk, hogy minél jobban, biztonságosabban becsomagolva tudjuk feladni a megrendelt terméket, hogy Ön sértetlenül vehesse át azt. Azonban fizikai behatás így is érheti csomagjainkat. Normál esetben hagyományos csomagként küldjük az árut, így azonban nem látható, ha valami sérülés érte szállítás közben a keretet, illetve a benne lévő üveget. Panasszal csak abban az estben tud élni, ha a termékre igénybe veszi a ”Törékeny csomag” szolgáltatásunkat, melynek díjairól a „Szállítási díjak” menüpontban tájékozódhat.

Kérdése van?


+36/30-214-7167


info@kego.hu

 

Partnereink